Férfi szőrtelenítés

A szőrös, bozontos férfi test már a múlté. Divatját vesztette, és a legtöbb mai nő nem találja vonzónak a természetes-, dús szőrű férfiakat. A tendencia azt mutatja, hogy egyre több férfi kíséri el párját a helyi szalonba némi igazítást igényelve. Nem csoda hát, hogy egyre több szalon ajtajában láthatjuk a Férfi Szőrtelenítés táblácskát is.

Az igény a férfiak szőrtelenítésére óriás léptekben növekszik. Régen csak sportolóknak volt szükségük szőrtelenítésre, úszóknak például. Ma viszont már a jól- és igényesen ápolt férfiak számára a karbantartás részévé vált a szőrtelenítés. Sokan választanak teljesen csupasz megjelenést, hogy vonzóbbak legyenek a szebbik nem számára.

Nem tabu már a férfi szőrtelenítés sem, és egyre jobb és jobb módszerek jelentkeznek, hogy kiszolgálják az igényeket. A férfiak is a gyors és könnyű megoldások hívei, így szerencse, hogy számos lehetőségből lehet választanik. Ahhoz, hogy választás könnyű is legyen, érdemes tudni az előnyeit és hátrányait az egyes módszereknek.

Férfi szőrtelenítés gyantávalA gyantázás az egyik legelterjedtebb módszer, és ha van rá lehetőség, akkor akár 6 hétig is szőrtelen maradhat az ember. Eléggé fájdalmas viszont, főleg bizonyos testrészeken.

Persze a régóta kitalált és jól működő eszköz a borotválás is. Talán a legegyszerűbb módja a felesleges szőr eltávolításának, viszont könnyen irritálhatja a bőrfelületet és nagy az esélye annak is, hogy megvágjuk magunkat. A leborotvált felület körülbelül egy hétig marad sima, függően a szőr növekedési ciklusától.

A villanófényes szőrtlenítés kétségkívül a leghatékonyabb módszer a férfiak szőrtelenítésére, hisz fájdalommentes és igen tartós.

Egy másik módszer ami fájdalommentes ugyan viszont eléggé veszélyes, főleg hosszútávon, az a szőrtelenítő krém igénybe vétele. Roppant egyszerű a használata, gyors és általában tartós eredményhez vezet. Nem szabad viszont elfelejteni, hogy egy igen erős, mesterséges vegyszerről van szó, ami beszivárog a bőr mélyebb rétegeibe is. Hosszú távon tehát semmiképp sem ajánlott a használata a szőrtelenítő krémeknek.

Érdemes hát elgondolkodni, hogy ki mit hajlandó áldozni. Egy biztos, a szőrtelenítés a férfiaknál sem maradhat ki, ápoltságot és vonzó külsőt eredményezve az év minden napjára. Nyugodtan sétáljunk hát be a szalonba, vagy jelentkezz be és kérd az ingyenes konzultációt és a próba férfi szőrtelenítést.

Hozzászólások

hozzászólás