Végleges szőrtelenítés Szolgáltatások Árak - Bejelentkezés Szalonjaink / kapcsolat Rólunk GYIK

IPL végleges szőrtelenítés nőknek és férfiaknak

Az IPL villanófényes eljárásnak köszönhetően ma már úgy szabadulhatunk meg a nem kívánt szőrszálaktól, hogy időt, energiát spórolunk meg, és azt a szót, hogy fájdalom egyenesen el is felejthetjük.


Mi is az IPL végleges szőrtelenítés?

Az IPL szőrtelenítés a szelektív phototermolízis elvén fejti ki a hatását. Ez azt jelenti, hogy a szőrben elnyelődnek a fényenergiák, és a szőrtüszőbe lejutva hőenergiává alakul át. Így megközelítőleg 70 fokos hőmérséklet jön létre, ami a hőhatás révén a szőrtüszőt megsemmisíti, amitől elhal, és nem képes a továbbiakban újratermelődni. Az IPL szőrtelenítés azért jelent mindenki számára megoldást, mert rövid kezelési idő alatt, egy fájdalommentes, modern eljárással szabadulhatunk meg a nem kívánt szőrszálaktól.

Női

Az igazi áttörést a 21. század hozta meg a nők számára a szőrtelenítést illetően. Ugyanis az IPL villanófényes eljárás megjelenésével bőrirritáció és hegesedés nélkül tüntethetjük el a nem kívánt szőrszálakat.

Férfi

A 90-es évektől forradalmi változás ment végbe a férfi szőrtelenítés divatjában. Míg korábban a kifejezetten szőrös test volt az elfogadott és közkedvelt, napjainkban inkább a csupasz testet részesítjük előnyben.

 

Trendek

A szőrtelenítési trendek mindig változnak. A nők és a férfiak esetében is több olyan kiemelt hely van, ami évről évre nagyobb figyelmet kap, mint az összes többi terület. Ismerje meg azokat a népszerű testtájakat, ahol a legtöbb vendégünk végleges szőrtelenítést kér.