Csurpek Kaludia IPL Operátor

Csurpek Kaludia IPL Operátor

A belvárosban található központi szalonunkban várunk szeretettel minden kedves leendő vendégünket, nőket és férfiakat egyaránt. Mindazokat, akiknek a szőrtelenítés nehezíti meg a mindennapjait, mindazokat, akiknek az alakjukkal van problémájuk. Az üzletünk megközelítés szempontjából rendkívül előnyös helyen található. Metróval (M3), villamossal és trolival egyaránt könnyen eljut hozzánk, illetve a Nyugati Pályaudvar közelsége miatt, a vidékről érkező vendégeinket is szívesen várjuk.

Szalonunkban 2 kezelőhelyiséggel, magas színvonalú szolgáltatással -alakformálás, IPL szőrtelenítés, luxus arckezelések- szeretettel és bizalommal várunk minden kedves hozzánk látogatót. Szőrtelenítő szalonunkkal már 6 sikeres évet tudhatunk magunk mögött, ami bizonyíték számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek velünk! Amennyiben még bizonytalan, használja ki az ingyenes próbakezelést nyújtó lehetőségeinket és győzödjön meg róla, hogy érdemes belénk fektetni bizalmát.

Szőrtelenítő szolgáltatásunk Budapesten már két helyszínen is elérhető, az új ProfesSzőr szőrtelenítő szalonjainkban:

  • Pesti szőrtelenítő szalon a IX. kerületben. 4-6-os villamossal a Mester utcától kb. 200 méterre, 3-as Metróval a Corvin-negyedtől (Ferenc körút) kb. 300 méterre található.
  • Pesti szőrtelenítő szalon a XIII. kerületben. 4-6-os villamossal a Jászai Mari tértől kb. 200 méterre, 2-es villamossal a Jászai Mari tér végállomásról kb. 200 méterre, 76-os és 79-es trolibusz végállomástól (Budai Nagy Antal u.) kb. 100 méterre található.

Mindenkit szeretettel várunk.

Bejelentkezés a Végleges szőrtelenítés Budapest kapcsolat -os telefonszámon, vagy a jobb oldalon található űrlap kitöltésével.

Budapesti végleges szőrtelenítő szalon képei:

Elérhetőség:

ProfesSzőr pesti szalon (IX. kerület)
  • Cím: 1094 Budapest, Tompa utca 16.
  • Tel.: Végleges szőrtelenítés Budapest kapcsolat

ProfesSzőr pesti szalon (XIII. kerület)

  • Cím: 1136 Budapest, Raoul Wallenberg utca 5.
  • Tel.: Végleges szőrtelenítés Budapest kapcsolat, Cserép Judit IPL Operátor