Az öt éve működő szegedi szalon sikerének titka a vendégek iránti szeretet, pontos munkavégzés és időpontok tekintetében jelen lévő rugalmasság és megértés. A belváros egyik kis utcájában található szalon könnyedén megközelíthető, így kihasználva a sokak számára nyújtotta ebédidő röpke perceit.

Az öt év tapasztalatainak megfelelően kellő tudásháttérrel és gépberendezéssel rendelkező szőrtelenítő szalonban hatékony eredményeket elérő kezelések folynak, fontos hangsúlyt fektetve a kezeléseket megelőző ingyenes tájékoztató, konzultációs időpontokra.

A szalon autóval, gyalogosan vagy a város helyi járatai által egyaránt könnyen megközelíthető, mely elhelyezkedését tekintve a város leghíresebb sétáló utcájához, a Kárász utcához van a legközelebb. Autóval a belváros egyik legforgalmasabb útja, a Tisza Lajos körút felől lehet csak megközelíteni, így az utcában a parkolás lehetősége is megoldható. A szalon helyi járatok szerint a 3, 4-es számú villamos, 83, 74, 10, 20-as buszokkal és 8 számú trollibusszal érhető el. A kerékpárral közlekedők számára is számos biciklitároló segíti a könnyű megközelítést.

A szegedi villanófényes szőrtelenítő szalon képei:

Elérhetőség:

  • Cím: 6722 Szeged, Gogol utca 3. I. emelet
  • Tel.: Végleges szőrtelenítés Szeged kapcsolat, Pataki Ivett IPL Operátor