Ultrahangos zsírbontás rádiófrekvenciával kiegészítveA rohanó világ okozta stressz, a rendszertelen étkezés, mozgáshiány, mind hozzájárul a nem kívánatos zsírpárnák megjelenéséhez. Az esztétikai orvoslás kutatásokkal bizonyított eszköze az ultrahang és a rádiófrekvencia.

Gépünk világújdonságként egyesítette az ultrahang és rádiófrekvencia jótékony hatását.

A kezelés két részből áll:

 1. Fókuszált ultrahangos zsírbontás
 2. Rádiófrekvenciás zsírégetés (nyirokmasszázs)

Az ultrahang:

A fókuszált ultrahang kezelőfeje elérve a 40,000 Hz-et intenzív rezgésbe hozza a zsírsejteket, majd számtalan vákummal teli légzsákot eredményez. Az ütközések hatására a membrán megbomlik, a sejtben lévő víz felhevül, a zsír pedig triglycerine-re és zsírsavra oszlik. A kezelés során kizárólag a bőr alatti zsírréteget romboljuk szét, segítségével tehát fájdalommentesen megszabadulhat a felesleges centiktől.

A rádiófrekvencia:

ZsírbontásA fejlesztők hamar felismerték, hogy a már megsemmisített sejt tartalmát mihamarabb ki kell üríteni a szervezetből. Forradalmian új módszer tehát, az Rf ultrahanggal kombinált alkalmazása. A rádiófrekvencia mintegy 0,5 MHz-el hatol a bőrbe, felgyorsítva ezzel a vér oxigénellátását, a zsírsejt kiürülését. Az összetett kezelés kettős célt szolgál: egyrészt a más módszerrel nehezen csökkenthető, zsírszövetet szétrombolja, majd annak tartalmát, és a nem megfelelő életmód következtében a szervezetben felhalmozódott anyagcsere-végtermékek távozását gyorsítja. Az alakformáló eljárások után a lebontott zsír eltávolítása azért is fontos, mert így elkerülhető, hogy a zsírsejtek újra felszívják a széttört méreganyagokat, és eredménytelen legyen a kezelés.

A tartósítószerek, színezőanyagok, bizonyítottan felelősek a nők nagy százalékát érintő narancsbőr kialakulásához. Az UltraCell® hatékonysága a mérhető eredményeken túl, egészségjavító szerepében is megmutatkozik. Egészségi állapotunk egyik fontos alappillére, hogy milyen állapotban van az immunrendszerünk, szervezetünk nyirokkeringése. A nyirokrendszer serkentésével segítjük a salakanyagok kiválasztását, a méreganyagok elszállítását és az ödémák megszüntetését. Az UltraCell® megoldást jelent a kellemetlen cellulitisz kezelésére. Kockázatok nélkül, már egy óra után látható a bőr textúrájának változása. Heti-kétheti rendszerességgel megismételve, 4-6 alkalom után, a bőr kisimul, a káros anyagok távoznak, újra előkerülhetnek a rég látott ruhadarabok.

Miért válassza?

 • mert 1 gépben megtalálja azt, amit máshol csak dupla áron külön kezelésekkel érhet el
 • fájdalommentesen, műtéti beavatkozás nélkül karcsúsodhat centiket
 • megoldást jelent a cellulitiszre
 • rövid kezelési idő
 • mellékhatásoktól mentes, nem károsítja a környező szöveteket

Kinek ajánljuk?

 • 25 – 55 év közötti nők és férfiak
 • BMI (testtömegindex) 25 – 35 között
 • Zsírlerakódásaik bőr alattinak mondhatók, nem kórosan elhízottak

Hol alkalmazható?

 • Szinte, bárhol ahol nem szervközi zsírról van szó, pl. has, fenék, comb, térd, felkar.

Ellenjavallatok:

 • terhesség, szoptatás
 • anyagcserezavar
 • hepatitis
 • fém implantátum a kezelendő területen
 • bőrallergia, bőrbetegségek

Jöjjön el, és próbálja ki ingyenes tesztnapjainkon! Referencia szalonjaink várják az ország 17 városában, vagy keresse kozmetikusánál.

 

Alakformálás – Nyári akció

TestfelületÁrak alkalmanként
Has8 000 Ft
6 000 Ft
Comb
(mindkét oldal)
14 000 Ft
10 000 Ft
Külső comb6 000 Ft
Belső comb6 000 Ft
Fenék
(mindkét oldal)
9 000 Ft
7 000 Ft
Térd
(mindkét oldal)
6 000 Ft
5 000 Ft
Csípő
(mindkét oldal)
8 000 Ft
6 000 Ft
Kar
(mindkét oldal)
5 000 Ft

 

Akciós csomagokÁrak alkalmanként
Has + fenék + comb19 000 Ft
Fenék + Comb14 000 Ft
Has+ Csípő9 000 Ft
Has + Külső comb9 000 Ft

 

Bérlet

5 + 1 akciónk keretében 5 alkalom kifizetése esetén a 6. kezelést ajándékba adjuk!

Bevezető akciós vákuum bérlet : 10 alkalom 45 000 Ft helyett 39 000 Ft!

Alakformálás kezelés, illetve próba kezelés bejelentkezés a jobb oldalon található űrlap segítségével, vagy hívjon minket telefonon a Kapcsolat oldalunkon található szalonjaink telefonszámán.