A Crest Whitestrips fogfehérítő csíkok klinikailag bizonyítottan a fogorvosi rendelőkön kívül elérhető legjobb fogfehérítő. Sőt, hatása bizonyos fogorvosi fehérítésekkel egyenértékű, ezért az amerikai fogorvosok által a leginkább ajánlott fogfehérítő termék.

Crest Whitestrips fogfehérítőHasználatával 20 év lerakódott elszíneződését tudja eltávolítani, és átlagosan 4 árnyalattal (fogorvosi színmérő skálán) fehérebb fogakat biztosít. A Crest fogfehérítő csíkok 6% hidrogén-peroxid hatóanyagot tartalmaznak, hatására a fog elszíneződései (pl. a dohányzás, kávé-, teafogyasztás, tetracyclin-kezelés következtében kialakult foltok) elhalványulnak, így a fog fokozatosan kifehéredik.

A hatás 14 napi használat után válik igazán láthatóvá. Az így elért fehér szín legalább 6 hónapig megmarad, és fenntartható évente 1-2 csomag tapasz alkalmazásával.

A tapasszal végzett kiterjedt biztonságossági vizsgálatok eredményei alapján a tapasz nem károsítja a fogzománcot, és nincs káros hatása a fogakon kialakított filmrétegekre, műanyag vagy fém koronákra, tömésekre, műfogsorra (bár ezek fehérítésére nem alkalmas).

Hogyan kell használni a Crest fogfehérítő csíkokat?

A Crest fogfehérítő csíkkal gyorsan és hatékonyan fehérítheti fogait. Mindössze annyit kell tennie, hogy feltapasztja az átlátszó fóliát az alsó és/vagy felső fogsorára és a fogsorán hagyja 30 percig. Isméteje meg a folyamatot 2 héten keresztül, minden nap kétszer (reggel és este). 5 nap után fogai láthatóan fehérebbek lesznek.

Crest Whitestrips Classic dobozA 30 perc alatt, amíg fel vannak helyezve a fogfehérítő csíkok ugyanúgy végezheti a napi rutint, ugyanúgy tud beszélni, vagy a munkáját folytatni. A csíkok nem is feltünőek hiszen átlátszóak.

A Crest fogfehérítő csíkok magasfokú hatékonyságukat, többek között az egyik leghatékonyabb bennük lévő fogfehérítő vegyületnek a Hydrogen Peroxide-nak köszönhetik.

1 doboz 56 db átlátszó fogfehérítő csíkot tartalmaz (28 db alsó fogsorra, 28 db a felső fogsorra).

A Crest Whitestrips fogfehérítő csíkok 11.900 Ft-ért kaphatóak minden szalonunkban!