Végleges szőrtelenítés Szolgáltatások Női IPL Férfi IPL Árak - Bejelentkezés Szalonjaink / kapcsolat Rólunk GYIK
Fájdalommentes alakformálás és zsírbontás ultrahangos és rádiófrekvenciás eljárással

Alakformálás és zsírbontás

Hogyan működik?


Az ultrahang és a rádiófrekvencia jótékony hatásait ötvöző gépünk, segít a stressz, a rendszertelen étkezés és mozgáshiány következtében kialakuló nem kívánatos zsírpárnák fájdalommentes eltüntetésében. A kezelés hatékonyan rombolja szét a más módszerrel nehezen csökkenthető zsírszövetet és annak tartalmát, illetve felgyorsítja a nem megfelelő életmód következtében a szervezetben felhalmozódott anyagcsere-végtermékek távozását. A kezelés során kizárólag a bőr alatti zsírréteget romboljuk szét, így fájdalommentesen megszabadulhat a felesleges centiktől.


A rohanó világ okozta stressz, a rendszertelen étkezés, mozgáshiány, mind hozzájárul a nem kívánatos zsírpárnák megjelenéséhez. Az esztétikai orvoslás kutatásokkal bizonyított eszköze az ultrahang és a rádiófrekvencia.


Gépünk világújdonságként egyesítette az ultrahang és rádiófrekvencia jótékony hatását.

A kezelés két részből áll:


*Fókuszált ultrahangos zsírbontás

*Rádiófrekvenciás zsírégetés (nyirokmasszázs)Az ultrahang:


A fókuszált ultrahang kezelőfeje elérve a 40,000 Hz-et intenzív rezgésbe hozza a zsírsejteket, majd számtalan vákummal teli légzsákot eredményez. Az ütközések hatására a membrán megbomlik, a sejtben lévő víz felhevül, a zsír pedig triglycerine-re és zsírsavra oszlik. A kezelés során kizárólag a bőr alatti zsírréteget romboljuk szét, segítségével tehát fájdalommentesen megszabadulhat a felesleges centiktől.A rádiófrekvencia:


A fejlesztők hamar felismerték, hogy a már megsemmisített sejt tartalmát mihamarabb ki kell üríteni a szervezetből. Forradalmian új módszer tehát, az Rf ultrahanggal kombinált alkalmazása. A rádiófrekvencia mintegy 0,5 MHz-el hatol a bőrbe, felgyorsítva ezzel a vér oxigénellátását, a zsírsejt kiürülését. Az összetett kezelés kettős célt szolgál: egyrészt a más módszerrel nehezen csökkenthető, zsírszövetet szétrombolja, majd annak tartalmát, és a nem megfelelő életmód következtében a szervezetben felhalmozódott anyagcsere-végtermékek távozását gyorsítja. Az alakformáló eljárások után a lebontott zsír eltávolítása azért is fontos, mert így elkerülhető, hogy a zsírsejtek újra felszívják a széttört méreganyagokat, és eredménytelen legyen a kezelés.

A tartósítószerek, színezőanyagok, bizonyítottan felelősek a nők nagy százalékát érintő narancsbőr kialakulásáért. Az UltraCell® hatékonysága a mérhető eredményeken túl, egészségjavító szerepében is megmutatkozik. Egészségi állapotunk egyik fontos alappillére, hogy milyen állapotban van az immunrendszerünk, szervezetünk nyirokkeringése. A nyirokrendszer serkentésével segítjük a salakanyagok kiválasztását, a méreganyagok elszállítását és az ödémák megszüntetését. Az UltraCell® megoldást jelent a kellemetlen cellulitisz kezelésére. Kockázatok nélkül, már egy óra után látható a bőr textúrájának változása. Heti-kétheti rendszerességgel megismételve, 4-6 alkalom után, a bőr kisimul, a káros anyagok távoznak, újra előkerülhetnek a rég látott ruhadarabok.


Miért válassza?


* mert 1 gépben megtalálja azt, amit máshol csak dupla áron külön kezelésekkel érhet el

* fájdalommentesen, műtéti beavatkozás nélkül karcsúsodhat centiket

* megoldást jelent a cellulitiszre

* rövid kezelési idő

* mellékhatásoktól mentes, nem károsítja a környező szöveteketKinek ajánljuk?


* 25 – 55 év közötti nők és férfiak

* BMI (testtömegindex) 25 – 35 között

* Zsírlerakódásaik bőr alattinak mondhatók, nem kórosan elhízottakHol alkalmazható?


Szinte, bárhol ahol nem szervközi zsírról van szó, pl. has, fenék, comb, térd, felkar.


Ellenjavallatok:


* terhesség, szoptatás

* anyagcserezavar

* hepatitis

* fém implantátum a kezelendő területen

* bőrallergia, bőrbetegségek
Foglaljon időpontot! >>

Ide kattintva jelentkezhetsz be kezeléseinkre!