Végleges szőrtelenítés Szolgáltatások Női IPL Férfi IPL Árak - Bejelentkezés Szalonjaink / kapcsolat Rólunk GYIK
IPL szőrtelenítés smartPuls technológiával

Ha szőrtelenítés… akkor smartPuls!

A legtöbben szőrtelenítünk, mert esztétikailag szebb, a bőrünk tapintása finomabb, jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Arról ugyan megoszlanak a vélemények, hogy mit és mennyire szőrtelenítsünk, de az, hogy mi nők magabiztosabbak vagyunk szőr nélkül, ez vitán felül áll. Ha gyors megoldás kell, előkapjuk a borotvát, nyaralás előtt gyantáztatunk és az igazán elszántak epilátort használnak.A szőrtelenítés a mindennapjaink része


A szőrtelenítés a mindennapjaink része, sokszor nyűg, este hulla fáradtan még erre is gondolni, csakhogy másnap tökéletes legyen a megjelenésünk, ha szoknyában vagy ujjatlan felsőben szeretnénk lenni.


Éppen emiatt manapság sokan választjuk a tartós szőrtelenítő megoldásokat is, de a választás mindig nehéz… lézeres szőrtelenítés, IPL szőrtelenítés, SHR, E-light, HPL, otthoni készülékek… de melyik a jó?IPL szőrtelenítés smartPuls technológiával


A válaszunk az, hogy szinte mindegyik. A smartPuls a többi készülékkel ellentétben IPL-CMP technológiát alkalmaz, ami lehetővé teszi a biztonságos és egyben hatékony végleges szőrtelenítést. A szőrtelenítési technológia minden esetben az 530-980 nm közötti fényskálatartományban valósul meg, amikor is a szőr melanin tartalmában elnyelődő fényenergia 70-72 oC fokon képes működésképtelenné tenni a növekedési fázisban lévő szőrtüszőket.


A CMP (constant multi pulse) segít, hogy a villanáson belül a fény energiája állandó szinten maradhasson. Az IPL-CMP technológia hozzájárul, hogy akár többszörös impulzust használhassunk, így akár kétszeres, háromszoros vagy négyszeres impulzus adható le egy villanáson belül a másodperc töredéke alatt. A többszörös impulzusok segítségével a smartPuls az érzékeny vagy sötétebb bőrszín esetén is hatékony és biztonságos kezelést nyújt. Minden esetben a vendég bőrtípusának és szőrzetének megfelelő egyedi beállítást biztosítható.


Gyere és próbáld ki Te is az IPL szőrtelenítést smartPuls technológiával! Az első próbakezelés díjmentes.


Foglaljon időpontot! >>

Ide kattintva jelentkezhetsz be kezeléseinkre!