Végleges szőrtelenítés Szolgáltatások Női IPL Férfi IPL Árak - Bejelentkezés Szalonjaink / kapcsolat Rólunk GYIK

Felkar IPL végleges szőrtelenítés

A modern villanófényes eljárás szőrbenövés és komplikációk nélkül segít megszüntetni a nem kívánt szőrösödését. Az IPL szőrtelenítő technológia hosszútávon segít eltüntetni a kellemetlen szőrszálakat a férfi felkarról


1 alkalom - 14 000 forint

3 alkalom - 29 000 forint


Mit kell tudni a kar szőrtelenítéséről?

A kar szőrtelenítése sokakat érintő probléma. A legtöbb esetben a kar bőre világos, viszont a szőrzet sötét és erős, ezért legszívesebben megszabadulnánk tőle. A legismertebb szőrtelenítési eljárás a borotválás, amitől a bőr kipattogzik, így esztétikailag nem szép, és az újbóli növekedés során pedig szúr, ami diszkomfort érzést eredményez. Az IPL kar szőrtelenítés azért nyújt megfelelő megoldást, mert már 5-7 alkalom után tartós eredményt érhetünk el. Sajnos a világosabb szőrzetnél végleges eredményt nem lehet elérni, viszont a szőrzet még szőkébb és ritkább lesz, és ez sokaknál már óriási eredményt jelent.


Mire számíthatok?


Jelentkezzen be hozzánk és részesüljön azonnali kedvezményekben!

Ha kérdése van hozzánk, kérjük hívjon a lent található telefonszámok valamelyikén, illetve írjon üzenetet nekünk, amire pár órán belül válaszolunk. Ha megadja telefonszámát, mi díjmentesen visszahívjuk Önt.


Foglaljon időpontot! >>

Ide kattintva jelentkezhetsz be kezeléseinkre!