Végleges szőrtelenítés Szolgáltatások Női IPL Férfi IPL Árak - Bejelentkezés Szalonjaink / kapcsolat Rólunk GYIK

Alkar + felkar + kézfejek és ujjak IPL végleges szőrtelenítés

A többi szőreltávolító módszerrel szemben az IPL szőrtelenítés bőrkímélő módon segít eltüntetni a nem kívánt szőrösödést a női alkarról, felkarról, kézfejekről és ujjakról szőrbenövés és hegesedés nélkül. Pórbálja ki a végleges, fájdalom nélküli szőrtelenítő kezelésünket!


1 alkalom - 21 000 forint

3 alkalom - 53 000 forint


Mit kell tudni az alkar, felkar, kézfejek és ujjak IPL szőrtelenítéséről?

A női alkar, felkar, kézfejek és ujjak IPL végleges szőrtelenítő kezelése során a szőrben elnyelődik a fényenergia, majd a szőrtüszőbe levezetődve hőenergiává alakul át. Ekkor megközelítőleg 70 fokos hőmérséklet jön létre, ami a hőhatás révén a szőrtüszőt megsemmisíti, amitől elhal, így az nem képes a továbbiakban újratermelődni. A ProfesSzőr korszerű IPL villanófényes szőrtelenítő kezelése a többi szőreltávolító módszerrel szemben hegesedés nélkül, fájdalommentesen tünteti el a nem kívánt szőrösödést a női alkarról, felkarról, kézfejekről, valamint az ujjakról. A végleges szőrtelenítéssel egyszerűen és tartósan megszabadulhatsz a karon lévő zavaró szőrszálaktól és örökre búcsút mondhatsz a gyantázásnak és az epilálásnak.


Mire számíthatok?


Jelentkezzen be hozzánk és részesüljön azonnali kedvezményekben!

Ha kérdése van hozzánk, kérjük hívjon a lent található telefonszámok valamelyikén, illetve írjon üzenetet nekünk, amire pár órán belül válaszolunk. Ha megadja telefonszámát, mi díjmentesen visszahívjuk Önt.


Foglaljon időpontot! >>

Ide kattintva jelentkezhetsz be kezeléseinkre!