Végleges szőrtelenítés Szolgáltatások Női IPL Férfi IPL Árak - Bejelentkezés Szalonjaink / kapcsolat Rólunk GYIK

Női bajusz IPL végleges szőrtelenítés

Az IPL bajusz szőrtelenítés kíméletesen és hatékonyan távolítja el a nem kívánt szőrszálakat a női arcbőrről. A villanófényes szőrtelenítő technológia segít hosszútávon meggátolni a szőrösödés újbóli kialakulását, miközben nem roncsolja az arcbőrt. Válaszd a fájdalommentes, végleges bajusz szőrtelenítést!


1 alkalom - 3 500 forint

3 alkalom - 9 000 forint


Mit kell tudni a női bajusz végleges IPL szőrtelenítéséről?

Az IPL végleges női bajusz szőrtelenítés során a szőrben elnyelődik a fényenergia, majd a szőrtüszőbe levezetődve hőenergiává alakul át. Ekkor megközelítőleg 70 fokos hőmérséklet jön létre, ami a hőhatás révén a szőrtüszőt megsemmisíti, amitől elhal, így az nem képes a továbbiakban újratermelődni. Az emberi arcnak kiemelkedő jelentősége van az élet minden területén, szerepe meghatározó az emberi kapcsolattartásban, kommunikációban, az önértékelésben, a közérzetben. Emiatt elengedhetetlen, hogy a szőrtelenítéskor is különös figyelmet kapjon ez a terület. A bajusz szőrtelenítés problémájára a legkíméletesebb, és leghatékonyabb megoldást az IPL végleges szőrtelenítés nyújtja. Hagyd magad mögött a fájdalmas, időigényes szőrtelenítő kezeléseket, mint a gyantázás vagy az epilálás és válaszd a ProfesSzőr tartós bajusz szőrtelenítését!


Mire számíthatok?


Jelentkezzen be hozzánk és részesüljön azonnali kedvezményekben!

Ha kérdése van hozzánk, kérjük hívjon a lent található telefonszámok valamelyikén, illetve írjon üzenetet nekünk, amire pár órán belül válaszolunk. Ha megadja telefonszámát, mi díjmentesen visszahívjuk Önt.


Foglaljon időpontot! >>

Ide kattintva jelentkezhetsz be kezeléseinkre!