Végleges szőrtelenítés Szolgáltatások Női IPL Férfi IPL Árak - Bejelentkezés Szalonjaink / kapcsolat Rólunk GYIK

Felkar IPL végleges szőrtelenítés

A női felkar végleges szőrtelenítése gyorsan és fájdalommentesen IPL lézeres eljárással. A ProfesSzőr villanófényes szőrtelenítő kezelése véglegesen, szőrbenövés nélkül tünteti el a nem kívánt szőrszálakat a felkar területéről.


1 alkalom - 9 000 forint

3 alkalom - 18 000 forint


Mit kell tudni a végleges felkar szőrtelenítésről?

A felkar szőrösödése sok nőnél megfigyelhető. A világos bőrön jelentkező sötét és erős szőrszálaktól a legszívesebben megszabadulnánk, azonban a nem kívánatos szőrszálak eltávolítása sokak számára rendszeres küzdelem. A leggyakoribb szőrtelenítési eljárás a borotválás, epilálás, gyantázás, amitől azonban a bőr kipattogzik. Amellett, hogy esztétikailag nem szép a kipattogzott bőr, a növekedő szőrszálak szúrnak, ami diszkomfort érzést eredményez. Az IPL kar szőrtelenítés azért nyújt megfelelő megoldást, mert már 5-7 alkalom után tartós eredményt érhetünk el. Sajnos a világosabb szőrzetnél végleges eredményt nem lehet elérni, viszont a szőrzet még szőkébb és ritkább lesz, és ez sokaknál már óriási eredményt jelent.


Mire számíthatok?


Jelentkezzen be hozzánk és részesüljön azonnali kedvezményekben!

Ha kérdése van hozzánk, kérjük hívjon a lent található telefonszámok valamelyikén, illetve írjon üzenetet nekünk, amire pár órán belül válaszolunk. Ha megadja telefonszámát, mi díjmentesen visszahívjuk Önt.


Foglaljon időpontot! >>

Ide kattintva jelentkezhetsz be kezeléseinkre!