Végleges szőrtelenítés Szolgáltatások Női IPL Férfi IPL Árak - Bejelentkezés Szalonjaink / kapcsolat Rólunk GYIK

Végleges női hát szőrtelenítés IPL kezeléssel

Vess véget a folyamatos, fájdalmas macerának, válaszd az IPL végleges hát szőrtelenítést! Az IPL szőrtelenítés nem csak gyorsan és kíméletesen tünteti el a női hát nem kívánt szőrösödését, hanem segít a háton lévő aknék és bőrgyulladások kezelésében is, miközben javítja a bőr állapotát.


1 alkalom - 19 000 forint


Mit kell tudni a női hát végleges IPL szőrtelenítéséről?

Az IPL végleges női hát szőrtelenítés során a szőrben elnyelődik a fényenergia, majd a szőrtüszőbe levezetődve hőenergiává alakul át. Ekkor megközelítőleg 70 fokos hőmérséklet jön létre, ami a hőhatás révén a szőrtüszőt megsemmisíti, amitől elhal, így az nem képes a továbbiakban újratermelődni. Az IPL szőrtelenítés gyorsan, kíméletesen tünteti el a női háton lévő szőrt. A ProfesSzőr korszerű villanófényes eljárása a hagyományos borotvás és gyantás szőrtelenítő módszerekkel szemben bőrirritáció, szőrtüszőgyulladás és fájdalom nélkül segít megakadályozni az újraszőrösödést. A fájdalommentes, hatékony végleges szőrtelenítés ezenkívül segít a háton lévő aknék, illetve bőrgyulladások kezelésében, miközben javítja a bőr állapotát is. Szabadulj meg a fájdalmas, időigényes hátszőrtelenítő kezelésektől és válaszd a tartós IPL hátszőrtelenítést!


Mire számíthatok?


Jelentkezzen be hozzánk és részesüljön azonnali kedvezményekben!

Ha kérdése van hozzánk, kérjük hívjon a lent található telefonszámok valamelyikén, illetve írjon üzenetet nekünk, amire pár órán belül válaszolunk. Ha megadja telefonszámát, mi díjmentesen visszahívjuk Önt.


Foglaljon időpontot! >>

Ide kattintva jelentkezhetsz be kezeléseinkre!