Végleges szőrtelenítés Szolgáltatások Női IPL Férfi IPL Árak - Bejelentkezés Szalonjaink / kapcsolat Rólunk GYIK

Kézfejek és ujjak IPL végleges szőrtelenítés

Női kézfejek és ujjak fájdalommentes, végleges szőrtelenítése IPL kezeléssel. Az IPL villanófényes szőreltávolítás kíméletesen segít eltüntetni a kézfejeken és ujjakon lévő szőrszálakat, segít megelőzni az újraszőrösödést bőrirritáció és hegesedés nélkül.


1 alkalom - 5 500 forint

3 alkalom - 9 900 forint


Mit kell tudni a női kézfejek és ujjak fájdalommentes, végleges IPL szőrtelenítéséről?

A női kézfejek és ujjak IPL végleges szőrtelenítő kezelése során a szőrben elnyelődik a fényenergia, majd a szőrtüszőbe levezetődve hőenergiává alakul át. Ekkor megközelítőleg 70 fokos hőmérséklet jön létre, ami a hőhatás révén a szőrtüszőt megsemmisíti, amitől elhal, így az nem képes a továbbiakban újratermelődni. A kézfejek és ujjak IPL villanófényes szőrtelenítése tartós megoldást jelent és rövid kezelési idő alatt, fájdalommentesen szabadít meg a nem kívánt szőrszálaktól. A kezelés megkímél a sokszor fájdalmas, kellemetlen, időigényes epilálástól, gyantázástól vagy borotválástól.


Mire számíthatok?


Jelentkezzen be hozzánk és részesüljön azonnali kedvezményekben!

Ha kérdése van hozzánk, kérjük hívjon a lent található telefonszámok valamelyikén, illetve írjon üzenetet nekünk, amire pár órán belül válaszolunk. Ha megadja telefonszámát, mi díjmentesen visszahívjuk Önt.


Foglaljon időpontot! >>

Ide kattintva jelentkezhetsz be kezeléseinkre!