Végleges szőrtelenítés Szolgáltatások Női IPL Férfi IPL Árak - Bejelentkezés Szalonjaink / kapcsolat Rólunk GYIK

IPL végleges pajesz szőrtelenítés nőknek

A női pajesz villanófényes szőrtelenítése hatékonyan szünteti meg az arcon jelentkező nem kívánt szőrösödést. Az IPL pajesz szőrtelenítés a zavaró szőrszálak eltüntetése mellett kezeli az aknés bőrt is. Ne bajlódj tovább a gyantázással és epilálással, válaszd a fájdalommentes IPL végleges női pajesz szőrtelenítést!


1 alkalom - 4 500 forint

3 alkalom - 10 900 forint


Mit kell tudni a női pajesz végleges IPL szőrtelenítő kezeléséről?

Az IPL végleges női pajesz szőrtelenítés során a szőrben elnyelődik a fényenergia, majd a szőrtüszőbe levezetődve hőenergiává alakul át. Ekkor megközelítőleg 70 fokos hőmérséklet jön létre, ami a hőhatás révén a szőrtüszőt megsemmisíti, amitől elhal, így az nem képes a továbbiakban újratermelődni. A ProfesSzőr IPL szőrtelenítő kezelése véglegesen tünteti el a női pajeszen a nem kívánt szőrszálakat. Felejtsd el a fájdalmas és időigényes epilálást vagy gyantázást és válaszd a tartós szőrtelenítést!


Mire számíthatok?


Jelentkezzen be hozzánk és részesüljön azonnali kedvezményekben!

Ha kérdése van hozzánk, kérjük hívjon a lent található telefonszámok valamelyikén, illetve írjon üzenetet nekünk, amire pár órán belül válaszolunk. Ha megadja telefonszámát, mi díjmentesen visszahívjuk Önt.


Foglaljon időpontot! >>

Ide kattintva jelentkezhetsz be kezeléseinkre!