Végleges szőrtelenítés Szolgáltatások Női IPL Férfi IPL Árak - Bejelentkezés Szalonjaink / kapcsolat Rólunk GYIK

Teljes karok IPL végleges szőrtelenítés

Végleges karszőrtelenítés gyorsan fájdalom és bőrirritáció nélkül IPL kezeléssel. Az IPL villanófényes szőreltávolítás korszerű technológiája hatékonyan és gyorsan tünteti el a teljes női karról a zavaró szőrszálakat. Segít hosszútávon megakadályozni a szőrszálak újbóli kialakulását, miközben nem roncsolja a bőrt.


1 alkalom - 18 000 forint


Mit kell tudni a női kar végleges szőrtelenítéséről?

Az IPL végleges női teljes kar szőrtelenítés során a szőrben elnyelődik a fényenergia, majd a szőrtüszőbe levezetődve hőenergiává alakul át. Ekkor megközelítőleg 70 fokos hőmérséklet jön létre, ami a hőhatás révén a szőrtüszőt megsemmisíti, amitől elhal, így az nem képes a továbbiakban újratermelődni. A ProfesSzőr IPL villanófényes technológiája gyorsan és véglegesen eltünteti a teljes női karról a zavaró szőrszálakat, miközben nem roncsolja a bőrt. A végleges szőrtelenítés segít megakadályozni a szőrszálak újbóli kialakulását a teljes karon, a kíméletes kezelés emellett nem roncsolja a bőrt, nem okoz szőrtüszőgyulladást vagy hegesedést. Az IPL szőrtelenítő kezeléssel megszabadul a kar időigényes, sokszor fájdalmas vagy kellemetlen epilálásától, gyantázásától vagy borotválásától.


Mire számíthatok?


Jelentkezzen be hozzánk és részesüljön azonnali kedvezményekben!

Ha kérdése van hozzánk, kérjük hívjon a lent található telefonszámok valamelyikén, illetve írjon üzenetet nekünk, amire pár órán belül válaszolunk. Ha megadja telefonszámát, mi díjmentesen visszahívjuk Önt.


Foglaljon időpontot! >>

Ide kattintva jelentkezhetsz be kezeléseinkre!