Végleges szőrtelenítés Szolgáltatások Női IPL Férfi IPL Árak - Bejelentkezés Szalonjaink / kapcsolat Rólunk GYIK

Vállak IPL végleges szőrtelenítés

Fájdalom nélküli IPL villanófényes kezelés a női vállak végleges szőrtelenítésére. A IPL szőrtelenítő eljárás segít bőrpír, hegesedés és szőrtüsző gyulladás nélkül tartósan eltüntetni a nem kívánt szőrszálakat a női vállakról, miközben sokkal hatékonyabb és kíméletesebb mint a hagyományos szőreltávolító eljárások.


1 alkalom - 10 800 forint


Mit kell tudni a váll végleges szőrtelenítéséről?

Az IPL végleges női váll szőrtelenítés során a szőrben elnyelődik a fényenergia, majd a szőrtüszőbe levezetődve hőenergiává alakul át. Ekkor megközelítőleg 70 fokos hőmérséklet jön létre, ami a hőhatás révén a szőrtüszőt megsemmisíti, amitől elhal, így az nem képes a továbbiakban újratermelődni. A ProfesSzőr IPL villanófényes szőrtelenítő eljárása segít bőrpír, hegesedés és szőrtüszőgyulladás nélkül tartósan eltüntetni a nem kívánt szőrszálakat a női vállakról. A fájdalommentes, végleges szőrtelenítés jóval hatékonyabb és kíméletesebb, mint a hagyományos szőreltávolító eljárások, az IPL szőrtelenítés közben a környező szövetek nem hevülnek fel és nem sérülnek.


Mire számíthatok?


Jelentkezzen be hozzánk és részesüljön azonnali kedvezményekben!

Ha kérdése van hozzánk, kérjük hívjon a lent található telefonszámok valamelyikén, illetve írjon üzenetet nekünk, amire pár órán belül válaszolunk. Ha megadja telefonszámát, mi díjmentesen visszahívjuk Önt.


Foglaljon időpontot! >>

Ide kattintva jelentkezhetsz be kezeléseinkre!