Végleges szőrtelenítés Szolgáltatások Női IPL Férfi IPL Árak - Bejelentkezés Szalonjaink / kapcsolat Rólunk GYIK
Tartós és természetes gyantázás a ProfesSzőr szalonokban

Gyantás szőrtelenítés

A tartós szőrtelenítő eljárások közül a gyantázás nem csak az egyik legtartósabb de a legtermészetesebb is. A megfelelő gyantázással hetekre is megszabadíthatjuk magunkat a kellemetlen szőrszálaktól, szemben a kevésbé tartós borotvával vagy a szőreltávolító krémekkel. A gyantázáshoz az ideális hosszúságú szőr 4 mm, ha valakinek ennél hosszabb, kezelés előtt ajánlott trimmelni, hogy ezáltal is csökkentsük a fellépő fájdalomérzetet.

A gyantázást követően 24 órán keresztül javasolt elkerülni a forró fürdőt/zuhanyzást, izzasztó sportolást, zsíros testápoló használatát, dezodort, valamint a nagyon műszálas és szoros ruházat viselését illetve 1-2 napig kerülni kell a napozást és szoláriumozást. Közvetlenül a gyantázás előtt nem ajánlott előtte pl. testápolót, dezodort, önbarnító krémet használni.Mikortól ajánlott?

16 éves kortól javasoljuk, egészen amíg igény van rá.Gyantázás előtt:

Gyantázást mindig tiszta felületen végezzük, nem ajánlott pl. testápolót, dezodort, önbarnító krémet használni.Gyantázás menete:

A gyantázáshoz az ideális hosszúságú szőr 4mm, ha valakinek ennél hosszabb, kezelés előtt ajánlott trimmelni, hogy ezáltal is csökkentsük a fellépő fájdalomérzetet. A gyantázást követően természetesen fellép egy enyhe bőrpír, mely rövid időn belül elmúlik.Gyantázás után:

A gyantázást követően 24 órán keresztül javasolt elkerülni a forró fürdőt/zuhanyzást, izzasztó sportolást és egyéb tevékenységet (pl. szauna), klóros vizet (uszoda), zsíros testápoló használatát, dezodort,valamint a nagyon műszálas és szoros ruházat viselését.

Mivel a gyantázástól sérül a legfelső hámréteg, ezért 1-2 napig kerülni kell a napozást és szoláriumozást, nehogy pigmentálódjon az érzékeny bőrfelület.Milyen időközönként érdemes alkalmazni?

Átlagosan 4-6 hét telik el két gyantázás között, mely természetesen egyénfüggő, kinek milyen gyorsan nő a szőre.Ellenjavallatok:

Az egyetlen kizáró tényező, azon kívül, ha valaki allergiás a gyantára, hogy sérült vagy irritált bőrfelületet tilos gyantázni.Foglaljon időpontot! >>

Ide kattintva jelentkezhetsz be kezeléseinkre!