Végleges szőrtelenítés Szolgáltatások Női IPL Férfi IPL Árak - Bejelentkezés Szalonjaink / kapcsolat Rólunk GYIK

Hónaljak IPL végleges szőrtelenítése

Fájdalommentes, gyors hónalj szőrtelenítés nőknek IPL kezeléssel. A hónalj szőrtelenítése manapság szinte követelmény a vonzó megjelenés érdekében a hölgyek körében, mind higiéniai mind esztétikai szempontból. A ProfesSzőr végleges szőrtelenítő kezelése a leghatékonyabb megoldás a hónaljszőr tartós eltávolítására.


1 alkalom - 6 000 forint

1 alkalom akciósan - 6 000 forint

3 alkalom - 15 000 forint

3 alkalom akciósan - 15 000 forint


Mit kell tudni a női hónalj végleges IPL szőrtelenítő kezeléséről?

Az IPL végleges női hónalj szőrtelenítés során a szőrben elnyelődik a fényenergia, majd a szőrtüszőbe levezetődve hőenergiává alakul át. Ekkor megközelítőleg 70 fokos hőmérséklet jön létre, ami a hőhatás révén a szőrtüszőt megsemmisíti, amitől elhal, így az nem képes a továbbiakban újratermelődni. A hónalj szőrtelenítése, mint divathullám a 80-as években indult Amerikából, és terjedt el az egész világon. Mára már nemtől függetlenül, mindenki igényli a sima hónaljakat, aminek esztétikai és higiéniai okai is vannak. Az IPL hónalj szőrtelenítéssel a mindig sima hónalj érzését élvezheted! Szőrtelenítő kezelésünk gondoskodik a vonzó megjelenésről, miközben nem okoz hegesedést és bőrirritációt. Szabadulj meg az időigényes, fájdalmas és kellemetlen szőrtelenítő kezelésektől, mint az epilálás, a gyantázás vagy a borotválás! A sima hónaljért a legjobb és leghatékonyabb megoldás nem más, mint az IPL végleges hónalj szőrtelenítés.


Mire számíthatok?


Jelentkezzen be hozzánk és részesüljön azonnali kedvezményekben!

Ha kérdése van hozzánk, kérjük hívjon a lent található telefonszámok valamelyikén, illetve írjon üzenetet nekünk, amire pár órán belül válaszolunk. Ha megadja telefonszámát, mi díjmentesen visszahívjuk Önt.


Foglaljon időpontot! >>

Ide kattintva jelentkezhetsz be kezeléseinkre!