Végleges szőrtelenítés Szolgáltatások Női IPL Férfi IPL Árak - Bejelentkezés Szalonjaink / kapcsolat Rólunk GYIK

Nyak elöl IPL végleges szőrtelenítés

A női nyak elülső részének szőrtelenítése az IPL technológiával, kíméletesen és tartósan távolítja el a kellemetlen szőrösödést, miközben hosszútávon segít meggátolni a szőrszálak újbóli kialakulását irritáció nélkül.


1 alkalom - 6 000 forint

3 alkalom - 14 500 forint


Mit kell tudni a női nyak végleges IPL szőrtelenítéséről?

A szőrős nyak egyáltalán nem vonzó, a legtöbb embert kifejezetten taszítja. Ez sok esetben hormonális probléma jeleként lép fel, amiről tulajdonosa sajnos nem tehet, mégis igénytelenségre és ápolatlanságra utal. A nyaki rész szőrtelenítése azért nagyon kényes téma, mert a bőr sokkal érzékenyebb, ezért sokszor szőrtüszőgyulladás és fertőzés is kialakulhat a szőrtelenítés után. Az IPL-es eljárás azonban nem csak tartós megoldást adhat erre a problémára, hanem kíméli és regenerálja ezt a szuper érzékeny bőrterületet. Az IPL szőrtelenítés ideális megoldás a problémára hiszen a kezelés fájdalommentesen és gyorsan a nyak minden területéről eltávolítja a szőrt.


Mire számíthatok?


Jelentkezzen be hozzánk és részesüljön azonnali kedvezményekben!

Ha kérdése van hozzánk, kérjük hívjon a lent található telefonszámok valamelyikén, illetve írjon üzenetet nekünk, amire pár órán belül válaszolunk. Ha megadja telefonszámát, mi díjmentesen visszahívjuk Önt.


Foglaljon időpontot! >>

Ide kattintva jelentkezhetsz be kezeléseinkre!